Advocatenkantoor Raf Vaes: een persoonlijke juridische steun is een basisrecht.

Heeft u een juridisch probleem of nood aan een juridisch advies? Wilt u een contract opstellen? Hebt u een geschil? Bent u gedagvaard of stapt u zélf naar de rechtbank? Reken dan op Advocatenkantoor Raf Vaes om u met raad en daad bij te staan. Zo staat u er nooit alleen voor.

 

Meer dan dertig jaar ervaring

 

Raf Vaes startte zijn loopbaan als advocaat in 1979 na zijn rechtenstudie aan de Vrije Universiteit Brussel. Hij kan terugblikken op meer dan dertig jaar kennis en ervaring in vele rechtstakken ter ondersteuning van privépersonen en ondernemingen, mét succes. Ook is hij plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

 

Van alle juridische markten thuis

 

Wat Raf Vaes voor u doet? Adviseren, bemiddelen, onderhandelen en verdedigen. Een degelijk opgebouwde allround kennis en ervaring in:

  • verkeersrecht (bijv. ook schadeberekeningen bij lichamelijke schade en overlijden)
  • verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht
  • incasso van onbetaalde facturen
  • familiaal recht (bijv. echtelijke- en samenwoningsconflicten, erfrecht, vereffening en verdeling)
  • burgerlijk recht (zowel contractenrecht, bijv. koop, huur, bouw- en aannemingsrecht, maar ook appartementsrecht en zakenrecht)
  • handelsrecht (diverse handelscontracten, ondersteuning vennootschappen en gerechtelijke vereffeningen)
  • arbeidsrecht

 

Uw advocaat, uw vertrouwenspersoon

 

Bij Advocatenkantoor Raf Vaes bent u geen nummer. Hij onderscheidt zich door een individuele en persoonlijke begeleiding van uw zaak, met vertrouwen en respect als basis. Het directe contact met de cliënt staat hierbij steeds voorop.

 

Deskundige en persoonlijke juridische steun is een basisrecht. Wenst u voor uw probleem een afspraak te maken? Bel of stuur een e-mail. In een eerste gesprek vertelt u uw verhaal waarnaar aandachtig wordt geluisterd en krijgt u informatie over de verdere stappen, inclusief over te verwachten kosten en geldende tarieven.

U zult steeds met kennis van zaken en in samenspraak kunnen beslissen over het verdere verloop van de samenwerking en/of uw dossier.

 

Het kantoor is gevestigd dicht bij het centrum van Leuven, schuin tegenover de Sint Michielskerk. Parkeermogelijkheden: de parking van het nabije H. Hart ziekenhuis.

BTW nummer: BE0812 636 702